nanopartikel perak antibakteri
nanopartikel emas
nanopartikel oksida

kita wis banggaproduksi, packaginglansadeansolusi kita dhéwé kanggo akèh taun.

Telusuri NanomaterialsGO

Hongwu nduweni yurisdiksi papat laboratorium riset lan pangembangan produk, pusat uji coba, laboratorium riset terapan lan basis uji coba pilot, khusus ing komersialisasi macem-macem nanopartikel anorganik lan bahan inovatif abad 21 wiwit 2002. Kita wis njelajah pasar , ngembangaken teknologi inovatif, lan nyediakake solusi terobosan nggunakake keahlian nanomaterials kita, setya renovasi kurang saka bahan tradisional.

 

 

bab01

njelajah kitaKATEGORI utama

Sampeyan bisa milih nanomaterials sing ora kasedhiya utawa wis disesuaikan supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Menang kanthi pinunjul
bakat lanbahan majeng

  • MISI KAMI
  • NILAI KITA
  • FILOSOFI KITA

Misi Hongwu: minangka pemasok profesional ing bidang nano bahan anyar kanthi layanan sing gegandhengan

Nilai Hongwu: kualitas lan pelanggan pisanan, jujur ​​lan dipercaya, layanan kelas kapisan.

Filosofi manajemen Hongwu: manajemen modular, tetep berorientasi pasar, kanggo nyukupi panjaluk sing cukup saka pelanggan minangka tanggung jawab.Fokus ing profesi kanthi plowing jero lan budidaya sing ati-ati.

apa kitado

  • Modul bisnis

    Adhering menyang pasar-oriented, marem panjaluk cukup pelanggan 'minangka Hongwu tanggung jawab dhewe, ngarahke ing industri, intensif cultivating, kang Supplier profesional lan panyedhiya layanan related ing lapangan bahan nano-anyar, saliyane kanggo nyediakake produk conventional, iku uga bisa ngarang miturut syarat tartamtu customer.Kita bakal terus nambah kualitas produk lan tingkat layanan, luwih nglayani pelanggan saka ngarep lan luar negeri, entuk sukses menang-menang.
  • Modul Produksi

    Hongwu wis peralatan produksi majeng, langkah proses majeng lan sistem kontrol produksi sampurna.Ing proses produksi, nilai-nilai sakabèhé perusahaan kanggo praktik kualitas pisanan ditindakake.Kanggo mesthekake yen produk sing diprodhuksi pancen stabil.
  • Modul R&D

    Hongwu duwe tim R&D profesional sing kasusun saka peneliti nanoteknologi berpengalaman lan insinyur senior, mahasiswa doktoral, lan profesor ing pangembangan produk anyar.Kanthi Institut Riset Hongwu lan universitas minangka dhukungan teknis, kita ngetutake panjaluk pasar lan terus ngembangake lan ngasilake bahan anyar.
  • Modul keamanan

    Kanggo operasi lancar perusahaan kanthi sakabehe, kita duwe tim keamanan sing profesional lan terlatih, kalebu sumber daya manusia, administrasi, keuangan, pengadaan, logistik, hukum, finansial lan aspek liyane kanggo menehi perlindungan sing komprehensif, kabeh rekan perusahaan kerja. bebarengan, bisa hard, ing mayoritas karo dhukungan saka pelanggan saka ngarep lan luar negeri, kita saya nggawe kamulyan anyar.

Paling HOTAplikasi

apa kitaKlien ngandika

  • Kita wis nindakake sawetara eksperimen komparatif lan entuk asil sing marem.Sakcepete departemen purchasing kita bakal ngatur pesenan anyar.Mangga nyiyapake bubuk perak 8-10kg kanggo kita lan priksa manawa padha karo pesenan pungkasan.Matur nuwun
  • Teka kanthi cepet lan materi sing apik kanggo digunakake.Saiki kita lagi nyoba ing batch lan nganti saiki kinerjane apik banget, muga-muga bisa nambah proteksi kanggo wektu sing suwe.Apa ana cairan utawa bubuk liyane sing bisa larut ing lenga / pelarut / lilin sing bakal mbantu ngilangi banyu sing bisa digunakake ing sisih wêdakakêna sio2.
  • ZnO nanopowder sadurunge cocog karo aplikasi kita.Lan kita bakal entuk 800kg liyane.Mangga ngirim kula tawaran ing lan 2000kgs lan nunjukaké wektu timbal.matur nuwun.
  • Kanggo Si 100-200nm, Last 3kg bisa digunakake kanggo aplikasi kita.Kita pengin mbukak pesenan uji coba 20kg wulan ngarep, lan langkah sabanjure yaiku 100kg.Mangga nunjukake rega paling apik, uga pengiriman lan wektu timbal kanggo 20kg lan 100kg, matur nuwun.
  • Nganti saiki Pt nanopowder testing apik, kita kudu 10g liyane kanggo testing lan evaluasi luwih ASAP.Mangga dikirim Proforma Invoice.

Pitakonan kanggo Solusi

Aplikasi berorientasi industri, adaptasi kanggo owah-owahan kabutuhan.Kanggo rong puluh taun kepungkur, kita mbangun reputasi ing industri saka klien kanthi kualitas sing konsisten lan solusi sing apik.

KONTAK KAMI

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Sawetara nanomaterials oksida digunakake ing kaca

    Sawetara bahan nano oksida sing ditrapake ing kaca utamane digunakake kanggo ngresiki diri, insulasi panas transparan, panyerepan inframerah cedhak, konduktivitas listrik lan liya-liyane.1. Nano Titanium Dioxide(TiO2) Powder Kaca biasa bakal nyerep bahan organik ing udhara nalika nggunakake, mbentuk angel-to-...
    maca liyane
  • prabédan antarane vanadium dioxide & doped tungsten VO2

    Windows nyumbang nganti 60% energi sing ilang ing bangunan.Ing cuaca panas, jendhela digawe panas saka njaba, ngetokake energi termal menyang bangunan.Nalika kadhemen ing njaba, jendhela dadi panas saka njero, lan padha ngetokake panas menyang lingkungan njaba.Proses iki c...
    maca liyane
  • persiapan lan aplikasi katalis emas nano sing didhukung aktif banget

    Preparation katalis nano-emas sing didhukung aktivitas dhuwur utamane nganggep rong aspek, siji yaiku persiapan emas nano, sing njamin aktivitas katalitik dhuwur kanthi ukuran cilik, lan liyane yaiku pilihan operator, sing kudu duwe permukaan spesifik sing relatif gedhe. area lan perf apik ...
    maca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita